NOTÍCIES

DESvETLLAment en la Universitat de Asbury:

“Un acte pur de com es mou l’Esperit Sant”

Des de fa setmanes hi ha oració, adoració, testimoniatge, confessió de pecats i lectura de la Bíblia les 24 hores del dia en una abarrotada capella d’aquesta escola de Kentucky. Les xarxes socials estan plenes d’històries d’aquells que han experimentat el que ara està etiquetat com #asburyrevival.

En el diari de la Universitat d’Asbury llegim: “Queden pocs seients buits, però la gent abarrota les parets, el pis i el balcó. Han passat setmanes des que va esclatar un desvetllament pur de l’Esperit Sant”. El que va començar com a part d’un culte programat el dimecres 8 de febrer al matí a l’Auditori Hughes en Wilmore, Kentucky, s’ha transformat en una reunió improvisada constant.

Des d’aquell dimecres, hi ha hagut oració, adoració, testimoniatge, confessió de pecats, lectura de les Escriptures, silenci les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, en la capella d’aquesta universitat de Kentucky. Persones de tots els Estats Units acudeixen en massa al campus per a experimentar el que Déu està fent.

Alexandra Presta, estudiant d’últim any de la universitat que també és editora executiva del diari del campus The Collegian, va ser testimoni del renéixer espiritual i va informar sobre aquest tema, que després de concloure el servei de la capella dimecres 8 de febrer, “aproximadament 30 estudiants van continuar anant”. A ells s’han sumat molts altres des d’aquell moment.
Aquesta no és la primera vegada que el desvetllament arriba al campus, ja que Asbury va ser objecte d’una important reunió de desvetllament al febrer de 1970 que es va estendre i va impactar en diversos llocs, inclòs el Seminari Teològic Baptista del Sud-oest de Fort Worth, Texas.

“Aquest és un moure pur de l’Esperit Sant vessant amor, pau i sanitat: els cors estan sent transformats i això ha de ser d’agraïment”, va agregar.

La intrahistÒria de l’avivament de Asbury

L’inici del servei de la capella va comptar amb un sermó de l’orador Zach Meerkreebs basat en Romans 12 i el tema de “l’amor en acció”.

“Me n’havia anat per uns minuts, però després em vaig sentir cridat a tornar. Des d’aquell moment, no ha parat. Ha estat una barreja d’adoració, testimoniatge, oració, confessió, silenci”, va explicar un estudiant que estava des del principi, i cridant va exclamar “una experiència plena de l’Esperit Sant!” afegeix aquest estudiant, que no pot calcular els milers de persones han vingut a la reunió de desvetllament des que va començar, i assenyala que mentre “alguns han anat i han vingut”, d’altres que “han dormit en el terra i continuen lloant a Déu sense parar”.

“Zach Meerkreebs ha actuat com a líder durant tot el desvetllament i ens ha recordat periòdicament que això sorgeix de la humilitat radical, humiliant-nos davant el Senyor”.

comparteix l'article