comparteix l'article

Ha mort David Pawson

(1930-2020)

E

l mestre bíblic britànic, David Pawson, ha mort als 90 anys després d’una batalla contra el càncer d’ossos i una principi lleu de la malaltia de Parkinson.

David va estudiar teologia a la Universitat de Cambridge i va exercir de sacerdot a la RAF (la força aèria del Regne Unit) en els seus primers anys, abans de seguir les passes del seu pare per convertir-se en ministre metodista. Amb el pas del temps, es va sentir incòmode amb la creença de la denominació en el bateig infantil i va marxar i va trobar una nova llar a la Gold Hill Baptist Church de Buckinghamshire. Més tard, durant els anys 70 i 80, va ser pastor a Guildford Baptist Church i va començar a viatjar fent gravacions en casset dels seus sermons. Aviat va ser convidat a parlar en esdeveniments i conferències cristianes importants al Regne Unit.

Aquest respecte que tenia respecte als demés, conjuntament amb la seva saviesa, coneixement de la Paraula, eloqüència i intel·ligència va fer d’aquest senyor un gran orador, escriptor que ha fet que milions de persones arreu del món hagin escoltat les seves xerrades i llegit els seus llibres i han pogut entendre molt millor molts conceptes de la Bíblia, fins i tot si no estaven d’acord amb ell, podien apreciar els seus arguments.
Amb el que podem aprendre de Ravi Zacharias és que no cal guanyar un debat, ni vèncer l’oponent sinó d’entendre que hi ha molta gent amb preguntes sinceres i que estan buscant respostes per a la seva vida, així que és millor tractar d’arribar a aquestes persones amb respostes sabies enlloc de debats apassionats.
comparteix l'article