comparteix l'article

ARMAND MIRÓN


28 d’abril de 1957 – 3 de maig de 2021

L’Armand Mirón ha marxat a la presència del Pare aquest dilluns 3 de maig. Massa jove, no ha estat tot el temps que volíem, mai estem tot el temps que volem entre els amics i els germans. L’Armand havia nascut en una família evangèlica i la seva fe el va acompanyar tots els dies de la seva vida.

De caràcter amable, alegre i senzill, no deixava mai de mostrar-nos el seu somriure, un somriure que l’acompanyava sempre. El so de la seva música i el record de tantes estones i vivències es barregen en aquests moments. Des de l’inici de la seva malaltia ens va fer partícips d’aquesta i sempre posava la seva vida a les mans del Senyor.
Armand et trobarem a faltar! Volem fer arribar el nostre escalf i el nostre amor a tota la família, i confiem que el nostre Déu i Pare us doni el consol i la pau en aquest moments. Us estimem!!

A la casa del meu Pare hi ha moltes estances, si no fos així, ¿us hauria dit que vaig a preparar-vos-hi lloc? Si hi vaig i us hi preparo lloc, tornaré i us recolliré amb mi per tal que, on jo sóc, vosaltres també hi sigueu. Joan 14: 2-3

Noemí Cortès i Roca
Presidenta de la IBEC