Ciència

Notícies

Opinió

Testimonis

Música

Cinema

MOMENTS

La Bíblia: el gran llibre sobre Jesús

Andamio editorial porta més de 25 anys publicant llibres de temàtiques cristianes molt variades, però no ha estat fins l'any 2018 quan ha vist la llum el nostre primer títol per a nens. Andamio Kids acabava de néixer.

Des de sempre, el nostre somni ha estat ajudar en l’obra de construcció de cada persona, oferint per a això materials sòlids; i publicar llibres també per als més petits ens sembla clau.

El primer material, que es va publicar el 2018 era la Biblia, Jesusi buruzko istorioen liburua, la mateixa Bíblia que ara tenim disponible en català i que molt aviat, si Déu vol, podrem llegir també en gallec. Per Andamio, poder comptar amb aquesta Bíblia infantil, escrita per Sally Lloyd-Jones i il·lustrada per Jago, és una alegria, a més d’un gran motiu pel qual donar gràcies a Déu.

 La Bíblia: el gran llibre sobre Jesús explica la història que hi ha darrera de cada una de les històries de la Bíblia. Des de Noè fins a Moisès i al Rei David, cada història apunta cap a un Nen, de qui tot dependria… Hi ha moltes històries a la Bíblia, però totes expliquen una gran història: la història de com Déu estima els seus fills i ve a rescatar-los.

Perquè la Bíblia no és un llibre de normes, ni un llibre d’herois.

La Bíblia és, sobretot, una història.

Aquesta Bíblia convida els nens a descobrir per ells mateixos qui es troba al centre de la gran història de salvació de Déu i també al centre de la història de cadascú. Perquè la Bíblia no és un llibre de normes, ni un llibre d’herois. La Bíblia és, sobretot, una història. I al centre d’aquesta història hi ha un bebè. I cada història a la Bíblia xiuxiueja el seu nom.

És una alegria escoltar famílies que estan llegint aquesta Bíblia en català, dir: “Aquest llibre és una eina extraordinària que ens permet mostrar als nostres fills i filles que la Bíblia és una sola història que apunta cap a Jesús. No tan sols ha estat de molta ajuda per explicar aquesta veritat als nens i nenes, sinó també per a nosaltres, com a pares i mares, per entendre millor aquesta veritat. Moltes vegades, quan tenim infants petits, és difícil trobar el nostre propi temps amb Déu. Aquesta Bíblia ens ha servit, també, en moltes ocasions, per ser edificats nosaltres mateixos, com a adults, en el mateix moment en què busquem edificar els nostres fills i filles”.

Diu l’escriptor Timothy Keller: “Exhortaria no només les famílies amb nens petits a obtenir aquest llibre, sinó també tots els cristians, des d’aquells que escalfen el banc fins als líders  ministerials, els seminaristes i, fins i tot, els teòlegs. Sally Lloyd-Jones ha captat el cor del que significa trobar Crist en tota l’Escriptura i ha deixat clar, fins i tot als més petits, que tota la revelació de Déu ha estat sobre Jesús des del començament, una veritat tan reconeguda habitualment fins i tot entre els més savis”.

Si vols tenir La Bíblia: el gran llibre sobre Jesús pots comprar-la al web de Andamio editorial o escrivint a libros@andamioeditorial.com.

comparteix l'article