OPINIÓ

La crisi del Covid causarà un govern mundial?

Amb la recent pandèmia de coronavirus i la catàstrofe econòmica associada que s’ha creat, hi ha un impuls més fort per a un govern mundial, així que, què significaria això per als cristians?

Mesures extremes

A vegades les “crisis nacionals i mundials” mouen als governs a prendre decisions radicals.

El recent virus de la Corona ha fet que milers d’empreses tanquin; moltes no tornen a obrir mai més, però quan la crisi econòmica amenaça el benestar de la nació, alguns governs reaccionen de manera exagerada o adopten mesures extremes per a fer front a la crisi.

El mateix podria succeir amb la recent pandèmia del Coronavirus que ha creat una crisi econòmica.

No estic minimitzant les milers de persones que han mort com a resultat de contreure el virus, però l’impacte econòmic ha estat devastador.

Especialment afectats estan els pobres, els joves i les mares solteres, que sovint han de treballar en llocs anomenats “no essencials”, i només llavors a penes ho aconsegueixen, per la qual cosa quan milions de persones són sobtadament acomiadats del treball, els governs solen prendre mesures per a contrarestar l’impacte econòmic… però fins a on estan disposats a arribar alguns països o governs?

Drets Civils

Ja s’han llevat algunes llibertats personals; s’han posat certes limitacions a les reunions socials, i fins i tot les esglésies no són immunes a això.

Llavors, què podria venir després d’una catàstrofe econòmica mundial com la causada per la pandèmia del coronavirus? Fins a on arribaran els governs per a fer front a la situació? S’erosionarà encara més l’erosió dels drets civils i públics personals i nacionals pel bé de “els molts”? Les circumstàncies extremes sovint causen mesures extremes, per la qual cosa és molt possible que vegem encara més limitades les nostres llibertats personals, exacerbades en temps de crisi mundial i nacional.

Per descomptat que hem de seguir les recomanacions del nostre govern i les de les autoritats sanitàries, però existeix el perill que algun dia, algunes de les llibertats a les quals hem renunciat, no ens siguin retornades.

Des de la Torre de Babel, sempre ha existit el desig humà d’un govern mundial únic.

Un govern mundial

Des de la Torre de Babel, sempre ha existit el desig humà d’un govern mundial únic; un govern en el qual totes les decisions les pren un sol govern, o un sol home o dona, i l’embranzida per a un govern mundial únic ha augmentat des de la pandèmia del coronavirus i la subsegüent catàstrofe econòmica.

Clarament, Déu no volia que els humans tinguessin un govern uni-mundial, ja que veiem com Déu va dispersar a la humanitat, però un govern uni-mundial sempre ha estat popular per als liberals, els globalistes, l’extrema esquerra i l’extrema dreta.

Fins i tot un candidat presidencial demòcrata ha dit que li agradaria veure un govern uni-mundial.

Tots ells somien amb un món utòpic on no hi hagi més pobresa, no hi hagi més fam, i no hi hagi més guerres entre nacions i pobles.

Seria com si el món sencer es prengués de la mà mentre donen la volta al món, però no és tan simple.

D’una banda, només Déu té el poder i l’autoritat per a dur a terme una veritable utopia, i està arribant (Apocalipsi 21:1-15), però l’agenda que està sent impulsada per les Nacions Unides, l’Organització Mundial del Comerç (OMS), i per la Unió Europea és que veurem a un govern uni-mundial fer-se càrrec.

No resoldria això tots els problemes del món? No, crec que seria només el començament dels nostres problemes perquè la humanitat ha demostrat que no es pot confiar en ella, així que, hi ha alguna cosa en la Bíblia que parli d’un govern uni-mundial? Sí, i ho llegirem més endavant en el Llibre de les Revelacions.

Certificats digitals

Hi ha un consens entre molts que els certificats digitals són el camí a seguir per a la humanitat. Els certificats digitals també es coneixen com a certificat de clau pública o certificat d’identitat.

L’ús més comú d’un certificat digital és verificar que l’usuari que envia el missatge és realment el que diu ser. I aquests certificats són acceptats com a signatures legals.

Els certificats digitals estan xifrats i proporcionen al receptor els mitjans per a codificar una resposta i verificar la part des de la qual s’envia, però poden utilitzar-se per al seguiment dels individus i fins i tot per a la vigilància del públic?

Ja hem vist a pirates informàtics que van ser capaços d’emetre certificats maliciosos que semblaven estar signats pel certificat autoritzat o per la persona que el tenia, per la qual cosa les possibilitats que algú pugui demanar coses fraudulentament per Internet utilitzant el certificat digital d’una altra persona són molt reals.

Això permet que algú insereixi informació falsa o extregui informació personal, com els seus ingressos, la seva adreça i fins i tot la fe que té.

Això fa que sigui fàcil per a un impostor publicar en una clau pública (signatura) sota la identificació d’una altra persona i ser vist com validat com a procedent de la part original. Com pot veure, els certificats digitals poden ser usats i abusats per a molts propòsits.

Marca de la Bèstia

“Fa que tots, petits i grans, rics i pobres, lliures i esclaus, siguin marcats a la mà dreta o en el front” (Ap 13.16).

La Bíblia parla d’una època en la qual algú té tant de control que la gent no pot comprar res sense permís.
Per exemple, l’apòstol Joan diu que arribarà un moment en què “ningú pot comprar o vendre tret que tingui la marca, és a dir, el nom de la bèstia o el número del seu nom” (Apocalipsi 13.17), així que, què és aquesta marca? És aquesta la marca de la bèstia de la qual parlen els teòlegs? És la marca de la bèstia un PIN (Número d’Identificació Personal), un microxip (dispositiu electrònic implantat), o un número de certificat digital? L’única cosa que sabem amb seguretat és que un líder mundial “fa que tots, petits i grans, rics i pobres, lliures i esclaus, siguin marcats a la mà dreta o en el front” (Apocalipsi 13.16), però qui tingui aquesta marca viurà per a penedir-se (Apocalipsi 14:9-11, 16:2, 19.20, 20:4).

Conclusió

Hi ha tot tipus de teories sobre els certificats digitals, però està arribant un moment en el qual el món es fixarà en una persona… un home o una dona, i pot ser que exerceixin tal poder que l’existència mateixa de l’ésser humà depengui d’això.

Quan circumstàncies extremes com una depressió econòmica escombra el globus o les pandèmies amenacen a la societat, els governs prenen mesures extremes, i en algun moment hi ha molts als quals els encantaria veure a un govern uni-mundial prendre el control del món. Un govern mundial que tracti de portar la pau, i per un temps, pot ser que hi hagi pau, però no durarà.

Només el Rei de la Pau, Jesucrist, pot portar un món sense dolor, pena, sofriment, i fins i tot abolir la mort (Apocalipsi 21:1-4), però fins a aquest moment, això pot ser només el començament de les penes. El meu prec és que avui posis la teva confiança en el Senyor i la teva seguretat estarà amb Déu i no amb el món, tan tremolós com s’està tornant.

comparteix l'article