Mor als 79 anys l'evangelista que va atreure a milions a Àfrica Reinhard Bonnke.

Evangelista

Era un evangelista nascut a Alemanya feia avivaments cristians evangelístics a l’aire lliure del qual van atreure a milions de seguidors, molts dels quals esperaven ser sanats dels seus problemes.

El evangelista Reinhard Bonnke, un pastor pentecostal nascut a Alemanya, va morir a la seva casa a Florida el 7 de desembre. Tenia 79 anys. L’organització evangèlica que va fundar en 1974, Crist per a totes les nacions, va confirmar la mort però no va donar la causa de la mort ni va especificar en quina part de Florida vivia.

Des del moment en què va deixar la seva casa a Hamburg per a anar al regne de Lesotho en 1967, el Sr. Bonnke es va sentir cridat a portar la paraula de Déu al poble Africà. Sovint anomenat el “Billy Graham d’Àfrica”, va afirmar que havia heretat el mantell d’un evangelista, el predicador britànic George Jeffries (1889-1962), amb qui s’havia trobat a Londres.

"Desde el Caire cap a Jesús"

 va ser un crit de guerra en el qual el Sr. Bonnke va fundar Crist per a totes les nacions, que es va convertir en una operació que ha portat a més de 79 milions de persones a seguir a Crist, primer a Àfrica i després a Àsia, Europa i Amèrica del Nord. També afirma haver retornat la vida a un home mort.

comparteix a facebook

comparteix per whatsapp

comparteix a twitter

comparteix a linkedin