Articles

Ciència

Notícies

Opinió

Testimonis

Música

Cinema

Música

"GOD'S NOT DONE WITH YOU" "DÉU NO HA ACABAT AMB TU"

"Crec que moltes vegades... sentim que les nostres vides han estat en flames, els somnis que hem tingut, l'esperança que teníem, cremades." Tauren Wells

VÍDEO MUSICAL OFICIAL:

SOBRE TAUREN WELLS

Tauren Wells és l’antic líder de la banda Royal Tailor. El grup es va formar en la universitat, però amb el temps, la vida va apuntar en altres direccions. Els nois van començar a casar-se i a formar famílies. En 2015, el grup es va separar per a perseguir interessos individuals.

Tauren va debutar amb la seva música en solitari en 2017 amb “Love Is Action” e “Undefeated” amb KB. Aquestes cançons van ser seguides per “Hills and Valleys” i “When We Pray”.

Té un profund desig d’acostar a la gent a la seva identitat en el Senyor i això és evident en la seva música. Incloent amb l’acabada d’estrenar, “Déu no ha acabat amb tu”.

A casa, Tauren i la seva esposa, Lorna, han estat ocupats construint una vida al voltant del ministeri i la música. A més de servir en el personal de l’església del seu pare a Houston (Royalwood), els dos han llançat una acadèmia de música privada anomenada Prisma Worship Arts School, que s’ha expandit a dos llocs amb vint “Dream Coaches” i cent estudiants.

 

Llança a un nen petit, Kanaan, i a un nounat, Lawson, a la mescla i la seva família segurament té les mans plenes, però Tauren se sent obligat a fer més. La seva esposa defensa la idea: “Vam dir això des del principi: Aquesta és una vocació familiar.”

El seu missatge?

“Em sento cridat a cridar a la grandesa de la gent”, diu Tauren. “Si la gent ha parlat d’una baixa expectativa de la vida d’algú, vull ser la veu que pugi el sostre, que els faci sentir que poden fer una cosa gran”.

I, en aquests temps en els quals deixa a la seva família per a viatjar, la seva visió d’impactar vides estimula a Tauren:“Kanaan està començant a ser prou gran per a entendre que m’en vaig”, diu. “Li dic: ‘Saps per què m’en vaig? Per a explicar-li a la gent sobre Jesús.”

comparteix l'article