Música

La Millor música Cristiana d'aquesta dècada

Hem recopilat els millors álbums i les millors cançons per opinió popular d'aquesta dècada 2010-2020, els álbums estan recopilats per any les cançons no estan en cap ordre particular.

Millors álbums

Andrew Peterson

Counting Stars (2010)

Els sons nítids i melòdics, combinats amb un lirisme bellament transparent i poètic, van fer de Counting Stars un àlbum memorable i durador en la dècada de 2010.

Josh Garrels

Love and War and the Sea In Between (2011)

Abraçant el moviment neo-folk de principis de 2010 mentre injectava les seves cançons amb elaborats paisatges sonors, hipnòtics ritmes hip-hop i profundes veritats teològiques, Josh Garrels va estar en primera escèna de la música cristiana amb el seu sisè disc.

Francesca Patiño

Si fuera posible (2012)

Amb la seva distintiva veu clássica, Francesca Patiño va crear un àlbum de cançons transparents tant en so com en tema. L’àlbum ens convida a un viatge de lament, anhel i lloança.

Praxiz

Eternia 2013

Tres anys després del seu primer disc “Perdona ¿Tienes cambio?”, el grup Praxiz, format per Joanarman, Droi i Guilliam Sons va presentar el seu nou disc amb el nom “Eternia 2013”.

Rivers & Robots

All Things New (2014)

Rivers & Robots viuen tot el que significa ser adoradors independents. Com autoproclamats “missioners creatius”, s’aferren al seu valor central d’usar el 100% dels seus guanys per al treball missioner. Aquest àlbum captura el seu cor per exaltar a Crist de manera creativa i expressiva.

Liz Vice

There’s a Light (2015)

La cantant de soul Liz Vice serveix una mica de màgia retro en aquest àlbum debut, que és gospel amb una mica de R&B i funk a l’estil dels 60. Totes les cançons, excepte dues, van ser escrites pel seu pastor, Josh White, que es va inspirar en la seva rica i pasionada veu, la qual cosa li ha valgut ser comparada amb Aretha Franklin.

Marcos Vidal

25 Años (2016)

Guanyant el grammy a millor àlbum cristià llatí 2016 Marcos Vidal, va presentar aquesta antologia commemorativa de les seves 25 anys en el ministeri musical, consta de 10 cançons representatives del seu catàleg discogràfic. Totes són versions noves.

John Van Deusen

Every Power Wide Awake (2017)

El disc completament original de John Van Deusen no és el típic àlbum de “lloança”. Hi ha cançons que semblen salms, tenim confessions, fins i tot lloances infantils i un tema que dóna un cop emocional d’11 minuts, EPWA deixa als oïdors amb una gran sorpresa davant Déu.

Marcela Gándara

Cerca estás (2018)

Marcela Gándara viatja pel món portant el missatge de Crist a través de les seves cançons, aquest àlbum recull nombroses composicions inspiradores que parlen sobre la necessitat que té l’ésser humà d’escoltar i buscar més de Déu.

Bethel Music

victory (2011)

Aquest àlbum està inspirat en la història del Rei Josafat i en la improbable victòria obtinguda en enviar adoradors al capdavant de la batalla en 2ª de Cròniques 20.