TESTIMONI

Una dona torna després de 27 minuts ‘morta’ i afirma haver vist a Jesucrist

El missatge que va escriure Tina després de despertar d’una aturada cardíaca de 27 minuts: “És real”

Què passa després de la mort? Una de les grans preguntes de la humanitat a la qual avui dia la ciència encara no ha donat resposta certa, ja que no existeixen suficients evidències objectives per a poder afirmar el que succeeix.

Encara que un estudi científic avala les ‘experiències pròximes a la mort’ concloent que no es tracta d’’al·lucinacions ni il·lusions’, segons una recent recerca d’un equip mèdic que confirmava la realitat viscuda pels qui van tornar a la vida després d’una parada cardíaca.

És cert que moltes de les persones que han estat mortes durant uns instants i han ressuscitat han compartit la seva experiència des del “més enllà”.

Així ho ha fet Tina Hines, una dona que va sofrir una aturada cardíaca i, malgrat els esforços del seu marit Brian per a ressuscitar-la, va entrar en parada cardiorespiratòria. A l’hospital van aconseguir finalment reanimar-la.

El metge els va explicar que probablement va haver-hi 27-28 minuts amb oxigen limitat o sense oxigen, i que la majoria de les persones no sobreviuen després de 5 a 10 minuts d’estar sense oxigen en el cervell… i que si Tina tirava endavant, el més probable és que tingués lesions cerebrals que podrien deixar-la amb una gran discapacitat cerebral.

Mentrestant, la sala d’espera de l’UCI estava plena de familiars i amics que clamaven a Déu per Tina. Un d’ells va dir: “Estàvem pregant tot el temps”.
L’endemà Tina estava completament conscient. Alguna cosa en el seu despertar va inquietar als metges: ràpidament va demanar un bolígraf i un paper per a escriure un peculiar missatge a la seva família en forma de gargot i a penes llegible: “És real” (It´is real”).

Quan li van preguntar a què es referia en dir que “era real”, ella va explicar que “volia compartir que vaig veure a Jesús cara a cara i l’increïble descans i la pau del que estava experimentant amb Jesús parat davant meu, amb els braços oberts, i just darrere d’Ell una increïble resplendor, amb el més vibrant i bell daurat”.

Amb el seu estèrnum fracturat i les seves costelles en recuperació, Tina va ser donada d’alta de l’hospital el 16 de febrer, només quatre dies després de sofrir una aturada cardíaca. Sense alteracions cerebrals. Avui Tina s’està entrenant per a una mitja marató i gaudint de la vida.

“Déu és real en la meva vida. Jesús és real. El cel és real. Sé que Déu pot utilitzar cadascuna de les nostres circumstàncies per a fer-nos els qui som en Crist”, diu Tina.

comparteix l'article