Articles

Ciència

Notícies

Opinió

Testimonis

Música

Cinema

Cinema

XL La última temptació de Crist

Visió general

JESUCRIST, el Fill de Déu, als 30 anys es prepara per a la seva missió terrenal de salvar a la humanitat morint en la creu per a expiar els pecats del món. 

Després de ser batejat per JOAN EL BAPTISTA al riu Jordà, Jesús és portat al desert de la Judea per l’ESPERIT SANT en forma de colom per a enfortir el seu esperit amb el dejuni, l’oració i el temps amb el seu Pare celestial. 

Després de 40 dies, feble per la fam, Crist es troba amb SATÁN que intenta temptar-ho a pecar i abandonar la seva dolorosa missió de portar la salvació al món. 

Les temptacions es presenten a Crist en tres trobades separades. Durant cada trobada, Crist supera les temptacions utilitzant les Escriptures i l’Esperit Sant.

La primera temptació es detalla com la Luxúria de la Carn on se li proposa a Crist convertir les roques en pa. La segona temptació es detalla com l’Orgull de la Vida on se li proposa a Crist saltar d’una muntanya per a provar que té la protecció dels àngels. La tercera temptació es detalla com la Luxúria dels Ulls, on es proposa a Crist adorar a Satanàs a canvi de tots els diners i el poder del món. 

XL, La Temptació de Crist, no sols explora les lluites de Jesús en els seus 40 dies en el desert, sinó que també revela la naturalesa de Satanàs com el Pare de la Mentida, la Paraula de Déu com la veritat, i l’amor de Jesús com el nostre Salvador i Bon Pastor. És la nostra esperança i oració que a través d’aquesta pel·lícula, la gent arribi a conèixer a Crist i ho accepti en els seus cors com a Senyor i Salvador.

Biografia del Director - Douglas James Vail

El desig de Doug de fer pel·lícules va començar a una edat primerenca i el va portar a escriure i dirigir un portafolio de curtmetratges, sèries web i documentals. El seu treball ha obtingut un major reconeixement en les campanyes publicitàries de la seva sèrie gràfica urbana per a la web, “Pinnacle Heights”, i s’ha guanyat un gran reconeixement per la seva carrera de màrqueting en la comunitat de la imatge mèdica. 

Però encara més definitori que el desig de Doug de fer pel·lícules és la seva creixent passió per l’Evangeli. Per la gràcia de Déu i el poder de la seva Paraula, el creixent desig de Doug de veure a Déu glorificat el va portar a redirigir el seu enfocament de fer pel·lícules de Hollywood a la meta encara més emocionant de veure el nom de Déu proclamat en totes les nacions. Després de diversos mesos de viatjar i llegir extensament la paraula de Déu, Doug va sentir un clar cridament del Senyor per a usar els seus dons en el ministeri a temps complet en iniciar FaithWorks Pictures, Inc. en 2017

Declaració del Director

Em dic Douglas James Vail i sóc el productor executiu i director de “40: La Temptació de Crist”. Quan la meva esposa i jo ens vam proposar fer aquesta pel·lícula no teníem ni idea sobre a on ens embarcàvem, en un viatge de tres anys. L’experiència de fer aquesta pel·lícula va ser un dels assoliments més enriquidors espiritualment i personalment satisfactoris de la meva vida i estic extremadament agraït per tots els que es van unir a nosaltres per a ajudar a la seva realització. 

 

La pre-producció va ser un procés llarg. Vaig poder sentir que la pel·lícula requeria un nivell més alt de direcció autèntica i espiritual per a la qual havia de preparar-me. Vaig passar molt de temps en oració preparant-me emocional i espiritualment. Tractar d’imaginar aquesta història va ser una tasca enorme. Afortunadament, l’escriptura de Reed Lackey ens va ajudar a produir un bell retrat d’aquest temps sagrat en el desert. En entrar en producció vaig sentir l’obligació de retornar-li alguna cosa a Déu i compartir una cosa nova amb el seu poble. Tots som el seu poble. 

 

És important per a mi que la nostra pel·lícula porti un enteniment més profund de Crist i una sana consciència de Satanàs. Explorem la missió de Crist i l’oposició que va treballar incansablement per a detenir-ho. Sabem que Satanàs és una força extremadament poderosa i seductora. També sabem que només Crist podia vèncer a Satanàs. Cap home té ni una oportunitat. Això és important d’entendre. Aquest material requereix un maneig acurat. 

 

Va ser un desafiament produir una narració natural, arenosa i artística de Crist en el desert, però esperem que l’audiència descobreixi per què tots necessitem que el Bon Pastor ens protegeixi. Aquesta pel·lícula representa el meu viatge amb Déu i serveix com la meva carta d’amor a Ell. Vaig fer aquest quadre en servei per a acostar-me a Ell i inspirar als no creients a conèixer a Crist i el que Ell va venir a fer. Crec que Déu ens coneix millor del que ens coneixem a nosaltres mateixos i vull que tots aprenguin sobre el seu amor etern per nosaltres.

comparteix l'article